HEJA-cursusdag.

HEJA 

Naast mijn werk in de praktijk heb ik jarenlang met veel plezier lesgegeven in de Kinesiologie. Regelmatig kwam er de vraag van cursisten of cliënten, hoe houd ik mijzelf in balans? Natuurlijk zijn er verschillende Kinesiologie oefeningen maar er was duidelijk vraag naar meer ondersteuning.

Iedereen zit zo in de flow van het dagelijks leven dat ze vaak aan zichzelf voorbijgaan. Maar wie ben je eigenlijk? Wat heb je nodig? Wat zou je graag willen? Wat voel je vanbinnen? De HEJA-cursusdagen geven je de mogelijkheid om jezelf te herontdekken. Om een betere balans te ontwikkelen tussen de interacties met de buitenwereld, en jouw binnenwereld in het leven van alledag.

Tijdens de cursus gebruiken we meditatie en oefeningen om het contact met jezelf weer te optimaliseren, innerlijke rust te creëren en de balans in jezelf te behouden.
We gebruiken technieken die simpel en iedere dag direct toepasbaar zijn voor jezelf. En natuurlijk mag je ze ook gebruiken voor andere mensen in je omgeving. De technieken hebben ook een uitwerking die vergelijkbaar is met mindfulness, maar de diepgang is anders. Dit is geen simpele cursusdag mindfulness maar een cursusdag voor een project van zelfontwikkeling en zelfontplooiing. Dus als je de behoefte voelt om als persoon te willen groeien, meer bewustzijn te ontwikkelen voor jezelf, dan kun je je aanmelden voor een HEJA-cursusdag. Of eerst persoonlijk contact met mij opnemen.

Indien je interesse hebt in het volgen van een HEJA cursusdag dan kun je een kijkje komen nemen in De HEJA-Wellness groep (Vroeger De Rozenkwartsgroep). Of in de HEJA-Art cursusdagen.

Deze dag bestaat uit een losstaand ochtendprogramma van 10.00-13.00 uur met verschillende meditaties, en oefeningen om je bewustzijn te verruimen, en een facultatief middagprogramma waarin je je ervaringen van de ochtend tot uiting mag brengen met acrylverf op een schilderdoek. De benodigde materialen krijg je van mij.

Kosten voor de 1e kennismakingsochtend: €42,50 incl. koffie, thee en versnaperingen.
Tijd:  10.00-13.00 uur.

Kosten voor de 1e kennismakingsdag: €85,00 incl. koffie, thee en versnaperingen.
Locatie: Kreekdijk 45, 4758TM Standdaarbuiten

Tijd:  10.00-15.45/16.00 uur.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je in.

button_inschrijven