Sandra Meuldijk

sandra-hoofdsandra-foto

Ik ben Sandra Meuldijk, geboren in 1958 in een kunstenaarsgezin, en moeder van twee kinderen. Vanaf 1978 heb ik twaalf jaar in mijn eigen schoonheidssalon gewerkt, en ben ik me bewust geworden van het feit dat schoonheid van binnen zit, ik was vooral geïnteresseerd in de mens achter de mens. Na een opleiding polariteitsmassage en Nehpos huidtherapie heb ik de opleiding tot Kinesioloog gevolgd. Zodoende ben ik, naast de schoonheidssalon, in 1990 gestart met een Natuurgeneeskundige praktijk aan huis, en daarin heb ik met veel plezier als Kinesioloog gewerkt tot 1 oktober 2022..

 

 
Kinesiologie

De Kinesiologie had een passie in me wakker gemaakt die al het andere verdrong zodat ik eind 2000 definitieve stappen gezet heb.
In mei 2001 is de schoonheidssalon verkocht aan mijn dochter Babette die net klaar was met haar Schoonheidsopleiding en Visagie studie. Dit gaf me de ruimte en de mogelijkheden om mijn natuurgeneeskundige praktijk met de Kinesiologie te vervolmaken. Het afstudeertraject van de TOPKI, de HBO opleiding voor Professionele Kinesiologie heb ik in september 2003 afgerond met een examen en diploma.
Jarenlang heb ik les gegeven als instructeur in Touch For Health, de Metaforen van de 5 elementen, de Edu-kinesiologie in de onderdelen Zicht op Woordblind en Zicht op Leefblind, Stress Release en Energiecentra. Daar ben ik ondertussen mee gestopt.

HEJA, HEJA-Art en Vedic Art

Vanaf 1 oktober 2022 ga ik gedeeltelijk met pensioen, en daarmee zeg ik de Kinesiologie vaarwel en geef ik alleen nog de Vedic Art, HEJA-Art en de HEJA cursussen, zodat mensen zelf een handvat aangereikt krijgen om hun balans te bewaren i.p.v. anderen in balans te kunnen brengen. Het is na 45 jaar werken en na het grote verlies van onze dochter Babette tijd om het wat rustiger aan te gaan doen, en om vooral mijn eigen creativiteit en mijn kunstenaarshart te volgen 
Ik dank al mijn cliënten voor het jarenlange vertrouwen, en iedereen is welkom in één van de cursussen.

Hobby.

Als hobby heb ik Vedic Art en andere vormen van schilderen met acryl, aquarelleren, yoga, mediteren, wandelen en lezen.

< terug