Sandra Meuldijk

sandra-hoofd

Ik ben Sandra Meuldijk, geboren in 1958 in een kunstenaarsgezin, en moeder van twee kinderen. Schilderen doe ik al vanaf dat ik een jaar of 3 was. Ik heb destijds besloten om niet naar de kunstacademie te gaan, maar een ander vak te kiezen, en daarnaast als hobby te blijven schilderen. Vanaf 1978 heb ik twaalf jaar in mijn eigen schoonheidssalon gewerkt, en ben ik me bewust geworden van het feit dat schoonheid van binnen zit, ik was vooral geïnteresseerd in de mens achter de mens. Na een opleiding polariteitsmassage en Nehpos huidtherapie heb ik de opleiding tot Kinesioloog gevolgd, waarna ik in 1990 gestart ben met een Natuurgeneeskundige praktijk aan huis, en daarin heb ik met veel plezier als Kinesioloog gewerkt tot 1 oktober 2022..

 

 
Kinesiologie

Jarenlang heb ik les gegeven als instructeur in onderdelen van de kinesiologie. Daar ben ik in 2012 mee gestopt. Ik vond het tijd om mensen de mogelijkheid te bieden om hun eigen gezondheid te ondersteunen en zich meer bewust te maken van hun eigen kwaliteiten, en talenten. Zodoende ben ik mijn eigen HEJA-lessen te gaan geven in healing en meditatie. Wat een vervolg heeft gekregen in HEJA-Art en de Vedic Art cursussen.

HEJA, HEJA-Art en Vedic Art

Vanaf 1 oktober 2022 ben ik gedeeltelijk met pensioen, en daarmee geef ik alleen nog de Vedic Art, HEJA-Art en de HEJA cursussen, zodat mensen zelf een handvat aangereikt krijgen om hun balans te bewaren i.p.v. anderen in balans te kunnen brengen. Het is na 45 jaar werken en na het grote verlies van onze dochter Babette tijd om het wat rustiger aan te gaan doen, en om vooral mijn eigen creativiteit en mijn kunstenaarshart te volgen. 
Ik dank al mijn cliënten voor het jarenlange vertrouwen, en iedereen is welkom in één van de cursussen.

Hobby.

Als hobby heb ik Vedic Art en andere vormen van schilderen met acryl, aquarelleren, yoga, mediteren, wandelen en lezen.

< terug