PRAKTIJK

praktijk-hoofd-sandra Sandra Meuldijk

Ik ben Sandra Meuldijk, geboren in 1958 in een kunstenaarsgezin, en moeder van twee kinderen. Vanaf 1978 heb ik twaalf jaar in mijn eigen schoonheidssalon gewerkt, en ben ik me bewust geworden van het feit dat schoonheid van binnen zit, ik was vooral geïnteresseerd in de mens achter de mens.

button_leesmeer

consult-header Consult

De allereerste kennismaking bestaat uit een uitgebreide anamnese, het bepalen van datgene wat de cliënt graag zou willen bereiken en een behandeling, wat alles bij elkaar 75 minuten duurt. De overige consulten duren één uur, tenzij anders afgesproken.

button_leesmeer

Ervaringen van cliënten

Zonder chemische rommel en geduw en getrek aan mijn lijf ben ik snel van mijn lichamelijke klachten af waar de huisarts en fysiotherapeut geen raad mee wisten.

Michèle

kinesiologie Kinesiologie

Kinesiologie maakt het voor cliënten mogelijk op een heel diep niveau contact te maken met hun eigen lijf, en zodoende inzicht te krijgen in hun eigen klachten, waarop deze samen met de therapeut stapsgewijs gedeblokkeerd of ontstrest worden.

button_leesmeer

NEK NEK: Neuro Energetic Kinesiology

NEK is een methode die stress ‘formatteert’ door gebruik te maken van acupunctuurpunten. Het is te vergelijken met het formatteren, oftewel leegmaken, van de schijf van je fototoestel of computer. De schijf wordt leeggemaakt en terug gebracht tot zijn oorspronkelijke toestand.

button_leesmeer

SIPS SIPS Kinesiologie

SIPS staat voor Stress Indicator Points System. Het stress indicatie punten system geeft ons direct toegang tot het ontdekken waar de stress op de energiebanen ligt en om de kracht achter deze stress te ontdekken. Er zijn vele stress indicatie punten die gerelateerd zijn aan bepaalde types cellen en weefsel in het lichaam.

button_leesmeer